VOLENDAMMER VISHANDEL TOL & DE GEUS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 266 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Volendammer Vishandel Tol & de Geus. Meer weten? Ontdek meer

24 mei 2024 om 20:17 Deze bestelling zou ik terug brengen als ik 5 min er naast zou wonen garnalen kroketten zijn lekkerder deze alleen maar meel patat weer een diepte punt naam niet waardig ze kunnen echt wel beter zeker Belgische aardappelen weer op voor zo het Belgen
6 mei 2024 om 23:32 heel warm geleverd, lekker!!!
1 mei 2024 om 9:26 Zoals altijd, lekker warm en snel bezorgd!
27 apr 2024 om 9:50 Als van ouds ontvangen er kan goed geleverd worden je hoeft niet naar de winkel
20 apr 2024 om 22:43 Koud en warm niet in een tasje bv kroket en zalm salade volgende keer beter Dank u!!
19 apr 2024 om 0:40 vis en patat ( zoals gevraagd zonder zout) waren apart ingepakt Veel beter nu, dan vorige keren, was vis vaak afgebroken in gezamelijk bakje
13 apr 2024 om 15:50 Wederom heerlijk Had patat met scholfilet Twee garnalen kroketjes en een Volendammertje Altijd goede service Echte aanrader Dus tot de volgende bestelling
13 apr 2024 om 11:48 Patat weer terug bij af te weinig restant verkocht? Geef dan een vergrootglas mee lijken ze groter!!! Belgische aardappelen op??? Sta je in de winkel hé personeel leuk voor verkoop elders ik wacht wel op een beter product de naam waard en geen snip
23 mrt 2024 om 3:55 De patat als maar beter weinig kleine stukjes nog Vráag:. Voor hoe lang?
22 mrt 2024 om 18:40 Smaakte goed
16 mrt 2024 om 1:58 We gaan vooruit elke bestelling minder kleine patat stukjes. patat aardappels nu uit België?
13 mrt 2024 om 16:41 Was weer heerlijk Friet met scholfilet Top Twee garnalen kroketje Top Gebakken mosselen Top Heerlijk allemaal Goede kwaliteit en snel bezorgd Dus lekker warm Aanrader voor iedereen Dus ik zeg tot de volgende keer